onsdag den 14. januar 2015

7 fede fototricks til din iPhone

I denne video kan du se 7 tips og tricks til hvordan du tager federe billeder med din iPhone. Videoen er produceret af Cooph og telefonen du kan se i videoen er en iPhone 5S.



Fotottrick #1: Panorama sekvens

Brug din iphones panoramafunktion til at tage et langt billede med den samme model i forskellige positurer.


Fotottrick #2: Pano drive-by

Panoramafunktionen kan også bruges til at lave et såkaldt pano drive-by. Det vil sige at man tager billeder ud af side vinduet på en bil, mens man kører. I videoen tager de et langt billede af en grafitti fyldt væg.


Fotottrick #3: Brug en almindelig kikkert som zoomlinse

En af iPhonekameraets begrænsninger er at det ikke zoomer særlig godt. Med en helt almindelig kikkert kan du zoome ind på og tage billeder af motiver, der er langt borte.


Fototrick #4: Giv din iPhone en macrolinse med en dråbe vand

Hvis du gerne vil tage billeder af motiver helt tæt på, kan give din iPhone en makrolinse med en dråbe vand. Brug et sugerør til at påfører en lille dråbe af vand på din iPhones kameralinse.  


Fototrick #5: Brug et alu-bilrudecover som reflektor

Når man tager portrætfotos er det et typisk problem, at der ikke kommer lige meget lys i hele ansigtet. Professionelle fotografer bruger ofte en reflektor for at imødekomme dette problem. Et alu-bilrude cover kan også bruges som reflektor til eliminerer skygger når du tager billeder med din iPhone. 


Fototrick #6: Lav dit eget iphonestativ i pap og brug hovedetelefonerne som fjernudløser

Er man lidt fingernem, kan man lave et fotostativ til sin iPhone i pap eller karton. Dette er meget anvendeligt hvis du vil tage et selfie eller har brug for at tage et billede hvor iPhonen står fuldstændig stille. Har du tilsluttet telefonens hovedtelefoner kan du bruge dem som fjernudløser, ved trykke på volumeknappen. Udover den øgede afstand til iPhonen har en fjernudløser den fordel, at man undgår ryste telefonen når man taget et billede.


Fototick #7: Brug et drikkeglas som undervandshus

Hvis du gerne vil tage undervandsbilleder med din iPhone, kan du bruge et almindeligt drikke glas som undervandshus til din telefon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar