onsdag den 10. december 2014

Gratis e-bøger i december

Selvom du måske foretrækker at læse i en rigtig bog af papir, har ebøger mange fordele.  En ebog er for eksempel langt nemmere at opbevare og transportere, da den jo i princippet ikke fylder mere end din iPhone eller iPad. 

I december måned er mange forlag og ebogsudbydere i gavehumør og tilbyder gratis download af ebøger. Her er en kort oversigt over nogle af mulighederne for download af gratis ebøger.

Riidr

Hos Riidr kan du i december måned downloade Helle Helles Det burde skrives i datid eller Jesper Steins Bye Bye Blackbird. Det eneste det kræver er du oprette en profil. Selvom Riidr har deres egen e-bogsapp, kan du også bruge din foretrukne ebogslæser.

Politikens Forlag

Abonnenter på Politikens Forlags ebogs kan hver søndag i advent downloade en gratis e-bog. E-bogen er dog kun tilgængelige for download mellem 10 og 14. Læs mere om hvordan du tilmelder dig nyhedsbrevet her

Gyldendal Family

Gyldendal Family kører en julekalender hvor man hver dag kan downloade en gratis ebog. Som navnet antyder henvender bøgerne sig mest til de yngre læsere og deres forældre. Hold øje med Gyldendal Family's facebookside hvor dagens e-bog bliver offentliggjort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar